Folyami hajóutak

Folyami hajóutak

Folyami hajóutak a Croisi Europe fedélzetén    

Fedezze fel a legszebb városokat Európa folyóin ringatózva!

Folyami hajóutak
• a legkényelmesebb utazási mód sok pihenéssel és még több látnivalóval,
• érkezés belvárosi kikötőkbe, hogy egyből a városok forgatagában találhassák magukat,
• igazi gasztronómiai élmények a fedélzeten,
• sok segítőkész magyar munkatárssal találkozhatnak a hajókon,
• kötetlen hangulat, tökéletes kikapcsolódás!
a CroisiEurope fedélzetén

                        

Nincs kényelmesebb utazási forma, mint a hajózás

Miután felszálltunk a hajóra, elfoglaljuk kényelmes kabinunkat már csak az a dolgunk marad, hogy élvezzük az utazást.
Nem kell átszállni, csomagot cipelni, autót vezetni… a társalgóban vagy a napfedélzeten egy pohár borral üldögélve csodálhatjuk a természetet, szervezett kirándulásokon ismerkedhetünk meg az érintett városok, vidék műemlékeivel.
A hajón francia séf kényeztet bennünket teljes ellátás keretében, esténként pedig megoszthatjuk élményeinket, táncolhatunk vagy szórakoztató programokon vehetünk részt a számos országból érkező útitársainkkal.
A CroisiEurope folyami hajótársaság 4 csillagos hajói kényelmesek, a barátságos hangulathoz pedig a nagy részben magyar személyzet is hozzájárul.

Változatos tájakon

Lehet, hogy Ön már bejárta Európa számos szegletét, de a CroisiEurope folyami hajótársaság hajóútjai biztosan tudnak még Önnek is újdonságokat nyújtani!
Fedezze fel a romantikus Rajna, az impresszionisták által dicsőített Szajna, az Európa tükrének is nevezett Duna titkait. Csodálja meg a Földközi tenger kapujának tartott Rhone folyót és az olasz folyók királyaként is emlegetett Pót! Kóstolja meg a zamatos, világszerte hires Bordeaux-I borokat a Gironde folyón hajókázva!

Részvételi díj

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat foglalja magában:a leírás szerinti hajóutat teljes ellátással, a szállást a kiválasztott kategóriájú kabinban, a fedélzeten szervezett  programokat.

A részvételi díj nem tartalmazza: a kikötőbe jutás költségeit, a fedélzeten fogyasztott italokat*, az útlemondási biztosítást, az utasbiztosítást valamint a fakultatív kirándulásokat (amelyeket az utazási irodában előre vagy a fedélzeten foglalhatnak le és fizethetnek ki az utasok).

*Egyes utaknál a részvételi díj tartalmazza az étkezések során az italfogyasztást. Pontos információért érdeklődjön irodánkban!

Kedvezmények

Gyermekkedvezmény 2-9 éves kor között 20%
Harmadik személy háromágyas kabinban 30%
Fakultatív kirándulások árából 5%

(amennyiben irodánkban a hajóút foglalása során, egyben lefoglalják a fakultatív programokat is)