Köszöntő

Köszöntő

Kedves Látogató!


A Miskolc Travel ünnepélyes megnyitása  2000.  tavaszán igazi örömünnep volt, ezen a napon csak a szűk baráti és családi kör látogatott el az irodába. 2000. július 10-én mutatkoztunk be a várható ügyfeleinknek. Kifejezett szándékunk volt, hogy az utasok azokat az utazási ajánlatokat találják meg irodánkban, amik egyediek, s számukra fontos elemeket tartalmaznak pl. árérték arányban legyenek, lakóhelyükről  induljanak az utazások és nem utolsó sorban  egyéni igényeket is kiszolgáljunk. Szeretnék, ha megengednék, hogy a személyes utazásszervezőjük legyünk!

Köszönjük, megtisztelő bizalmát! 

Az álmaiban szereplő utazásokat életre keltheti, a világ és a természet titkaiba bepillantást nyerhet útjainkon keresztül, melyhez honlapunk segítséget nyújt.
Az igazi varázslat, azonban mindig az Ön döntése alapján születik meg! Kíváncsi a csodára? Jöjjön el hozzánk!  Jöjjön el velünk egy utazásra! A világ vár Önre!

A Miskolc Travel nem egy lélek nélküli iroda, működését a benne dolgozók személyes varázsa teszi még teljesebbé. Ismerje meg munkatársainkat, hogy a varázslat magával ragadhassa. Jöjjön el és válassza a saját mesevilágát nálunk és látni fogja, hogy amit elképzelt az nem csak a mesében létezik!

A pihenés mindenki számára mást jelent.
Nyugalomra vágyik? 
Aktívan szeretné tölteni szabadságát?
Valódi kulturális éhség gyötri?
Vonzza a természet közelsége?
Kikapcsolódni a mindennapok monoton egyhangúságából?

A számos hazai és nemzetközi utazási iroda, számtalan ajánlata közül megtalálni a számunkra legkedvezőbbet, egyre bonyolultabb feladat, ebben nyújtunk segítséget Önnek!

Bármit is jelent az Ön számára a pihenés, a Miskolc Travel 2000 megszervezi az Ön igényének megfelelően, az országban vagy a világban, így hosszú időre feltöltekezhet!
Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy utasaink jól érezzék magukat! Itt Ön az első! 

Ezt a bizalmat, elhivatottságot, igazi családi és baráti hangulatot nyújtja a Miskolc Travel 2000. Kezdődhet a nagy kaland? Most az Ön lépése következik! Szeretettel várjuk, és megtisztelve érezzük magunkat, ha minket választanak!

Obritovics Márta

ügyvezető igazgató