Spanyolország - Costa Brava

Spanyolország - last minute tengerparti nyaralás - Costa Brava

Costa Brava természeti szépségekben gazdag, varázslatosan szép, hosszan elnyúló, széles, finom homokos tengerpartja ideális azoknak, akik a hegyek közelségét, a kristálytiszta, kék tengervizű öblöket szeretnék felfedezni a nyaralásuk során. Szállodák, éttermek, bárok, szórakozóhelyek sokasága nyújt kikapcsolódást a délutáni és esti órákban.

Oldal 0 a 1, ábrázolva 0 kínálatok 0 teljesen, tól 0. ig 0. kínálat-ig.

Fakultatív programok 

Montserrat és cremallera (fogaskerekű)

Egész napos kirándulás Katalónia szent hegyére, ahová fogaskerekűvel jutnak fel. A bencés apátság és a csodatévő Fekete Madonna megtekintésén kívül részt vesznek még likőrkóstoláson, részt vesznek egy audiovizuális programot, meglátogatnak egy múzeumot, és ajándéktárgyakat is vásárolhatnak. 

Andorra (egésznapos kirándulás)

Európa legnagyobb mini államába festői hegyi utakon át jutunk el. A Pireneusok szerpentinjein középkori falvak mellett, folyók, patakok, víztározók érintésével érkezünk Andorrába. Itt a kedvező áru vásárlások után szakítsanak időt Európa legrégebbi parlamentjének megtekintésére is.  

Barcelona Panoramica és Fuentes

Délutáni városnézés megállókkal a Sagrada Famíliánál, a Montjuic hegyen, séta a Ciutadella Parkban, a középkori El Born városrészben (Santa María del Mar templom) és a kikötőnél, majd a Plaza Españanál a mágikus szökőkútprogram megtekintése. 

Tossa de Mar és borospince látogatás

Costa Brava egy gyöngyszemébe, Tossa de Marba érkezünk buszunkkal, ahol a római kori emlékek, templomok, a gyönyörű öblök, a középkori városrész ma is lakott házikói mellett üvegfenekű hajó is várja utasainkat. A fél napos programot egy bodega (borospince) látogatása teszi teljessé, ahol kóstolón is részt vehetnek, illetve vásárlásra lehetőségük lesz.  

La Roca

Fél napos, délutáni program egy rendhagyó outlet bevásárló „faluba”, ahol világmárkák folyamatosan frissülő, rendkívüli akciókkal várják a látogatókat.  

Port Aventura

Salou mellett található, Disneylandhez hasonló élménypark, mely az 5 világrészbe, és az azokhoz illő attrakciókba vezeti el a látogatókat. A legnépszerűbb show műsorok megtekintése esetenként sorban állással jár. 

Waterworld

Hatalmas vízi park csúszdákkal, medencékkel, zöld környezetben, Lloret del Mar közelében. A park számos szórakozási lehetőséget biztosít mind a gyermekek, mind a felnőttek számára.  

Marineland

A közeli Palafollsban található vízi vidámpark és „tengeri állatkert” csúszdákkal, medencékkel, gyönyörű zöld környezetben. Naponta kétszer delfin-, fóka- és papagáj showt láthatnak, ezekre a belépőt a részvételi díj tartalmazza.