Szolgáltatások

Szolgáltatások

Programjaink felnőtt csoportok, általános iskolások, középiskolás diákok számára készültek, akik szeretnének megismerkedni az itáliai kultúrával, művészettel. Az egy hetes turnusok alatt termet bocsátunk a résztvevők, pedagógusok, tréningen résztvevők rendelkezésére ahol előadások, rendhagyó konzultációk, meetingek keretében ismerkedhetnek az olasz nyelvvel, történelemmel, művészeti irányzatokkal, szakmai programokkal. Programjaink a csoportok igényeihez mérten, az elképzeléseiket figyelembe véve készültek. A szálláshelyek kiválasztásánál szem előtt tartottuk, hogy a városközpont, a tengerpart, a kulturális közösségi helyek egyaránt könnyen, gyalogosan is elérhetőek legyenek.

Aki egyedül jelentkezik az utazásra és társítást kér, annak irodánk segítséget nyújt.

Az egyágyas felárat csak azoknak kell megfizetniük, akik kifejezetten ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez. Egyéb esetben minden egyedülállóhoz megpróbálunk egy másik, azonos nemű és lehetőleg hasonló korú egyedül utazót társítani.


Szeretnénk felhívni kedves utasaink figyelmét, hogy sok szállodában az egyágyas elhelyezés nem egyenrangú a kétágyas elhelyezéssel. Általában kisebb szobák, fekvésüket tekintve is kedvezőtlenebbek. Itt a szállodák a felárral nem a minőséget, hanem az egyedüli elhelyezést fizettetik meg.

Az út során a társsal kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Irány a reptér!

A reptérre is el kell jutni, lehetőleg időben, beleszámítva a fárasztó cipekedést, a magas üzemanyagköltséget és parkolási díjakat, esetlegesen a személyautónk elhelyezését a nyaralásunk időszakában.

A kényelmes megoldást utasaink számára, következő partnereink biztosítják:

Bécs, Budapest, Debrecen, Kassa, Pozsony...

Rendelje meg irodánkban, vagy online, űrlapot készítünk hozzá akkor megoldható , de az oldalról nem engedjük tovább az utast a transzferes céghez!

Biztosítjuk a kényelmes utazást háztól-házig, a nap 24 órájában.