Tengeri hajóutak

Tengeri hajóutak
Valami különlegesre vágyik? Belekóstolna a tengeri élet új ízeibe? Élvezni szeretné egy hajóút minden pillanatát? Szálljon velünk tengerre! Mit kínálnak Önnek tengeri hajóútjaink?

Ragyogó reggeleket – A reggel egy újabb tökéletes nap kezdete, egy újabb csodálatos úti cél felfedezése. Reggelizzen a fedélzeten élvezve a napsütést, vegyen részt a reggeli aerobik órán vagy kezdje a napot egy üdítô masszázzsal...

Tökéletes nappalokat – Mi lehet tökéletesebb, mint távol lenni a napi gondoktól, és Földünk legszebb tengerein hajózni? Új nap – új, felfedezésre váró úti cél: vegyen részt a szervezett parti kirándulásokon vagy, ha Ön az egyéni programok híve, fedezze fel családjával, barátaival a kikötési pont legfôbb nevezetességeit, zárja szívébe a meglátogatott mesés tájakat. A tengeren töltött napok is megannyi szórakozási és kikapcsolódási lehetôséget kínálnak: pihenjen, napozzon a medence partján, töltse aktívan a napot a fitneszteremben, válasszon az animátorcsapat játékos programjai közül vagy látogassa meg az úszó város vámmentes boltjait, ahol a fürdôruhától az ékszereken át az estélyi ruhákig mindent megtalál.

Rendkívüli estéket – Egy pohár pezsgô az elegáns vacsora elôtt, séta a csillagfényes fedélzeten, pazar show-műsor a színházban... és az estének még mindig nincs vége: a bárok hangulatos zenével csalogatják a vendégeket, a táncolni vágyókat diszkó várja, a játékos kedvűek pedig kaszinóban próbálhatják ki szerencséjüket.

Nyugodt éjszakákat – a négy és ötcsillagos úszó szállodák arról is gondoskodnak, hogy Ön az éjszakákat is a legkényelmesebben töltse; válassza ki különbözô kabintípusok közül az Ön számára legmegfelelőbbet.