Út a külföldi repülőterekre

Út a külföldi repülőterekre

Ügyfeleink számára biztosítunk repülőutakat bécsi, grazi vagy más ausztriai, német repülőterekről is. Nem kell aggódni a külföldről induló repülés miatt, mert segítünk bebiztosítani az egyszerű és biztonságos transzfert, parkolóhelyet (az utazás egész időtartamára), esetleg repülőtéri hotelben való éjszakázást.

Hogyan juthatnak el a külföldi repülőterekre?

  • Saját autóval – ebben az esetben az utazás keretén belül ingyenesen bebiztosítjuk a parkolóhely foglalását (az utazás egész időtartamára), egyenesen a repülőtéren, vagy a repülőtér közelében (transzfer a reptérre ingyen). Szükség esetén foglalást biztosítunk repülőtéri hotelben való éjszakázásra is.

Ezeket a szolgáltatásokat, az online utazásfoglalás keretén belül is igénybe veheti.

  • Vonattal – a menetrendet itt találja: www.mav-start.hu

  • Autóbusszal – a menetrendet itt találja: www.eurolines.hu

  • Reptéri transzfer személyszállító céggel – ebben az esetben biztosítjuk önnek a reptéri transzfert személyszállító céggel, a lakhelyétől oda-vissza.

  • Csatlakozó repülőjáratok Bécsből és Grazból – előfordulhat, hogy az azonos nyaralás jóval alacsonyabb áron elérhető a messzebb lévő német repterekről mint pl. Frankfurtból, Düsseldorfból esetleg Hannoverből. Hogyan jutnak el kényelmesen és olcsón a külföldi repterekre? Ügyfeleink részére biztosítunk csatlakozó repülőjáratokat Budapestről, Bécsből és Grazból egyaránt. A járatok jól összehangoltak és megbízhatóak, az ügyfélnek elég ideje marad az átszállásra. A csatlakozó repülőjáratok ára igen kedvező ha időben megtörténik a foglalás, esetenként olcsóbb mint az autóval való kiutazás az adott repülőtérre. A csatlakozó járatok elektronikus foglalását ügyfeleink részére folyamatosan bővítjük és tökéletesítjük.