88. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal

88. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal - Svájc - Nyugat Svájc - Genf

88. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal starstarstar

88. Genfi Autókiállítás - tartalmas programokkal
Közlekedés:-
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:-
Fekvese

Utazunk hegyen-völgyön át!  Útközben minden érdekel bennünket, ami közlekedés!

5 nap/4 éj

1. nap: Szeged–Budapest–salzkammerguti tavak–Innsbruck (körny.) (820 km)Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás a Budapest–Hegyeshalom–Gmunden útvonalon a salzkammerguti tavakhoz. Megállunk a Traunsee gyöngyszeménél Gmundenben, ahol a tóra épült Ort kastélyát tekintjük meg. Utunkat folytatjuk Innsbruck környéki szálláshelyünkre.
2. nap: Innsbruck - Alberg-hágó -Bludenz - a Pilátus-csúcs fogaskerekűvel és BernReggelit követően felejthetetlen útvonalon vezet utunk. Tiszta idő esetén az Alberg-hágó sziklaormai közötti látványos úton haladunk. 1800 méter magasságban fotószünetre állunk meg, ahol séta keretében fedezzük fel az alpesi virágokat, növényeket. Svájcba érkezve a Pilátus hegycsúcs meghódítására, ahová a Luzerni-tó partjáról felvonón jutunk fel (felvonójegy). A felhők felett 2128 méter magasságban tornyosuló csúcsai közül a legmagasabb a Tomlishorn-hegycsúcs. Felkapaszkodunk kilátóteraszára, sétálunk a kialakított sétautakon. E gyönyörű túra után megállunk Svájc „fővárosában”, Bernben. Ismerkedés a várossal: Óváros (az UNESCO Világörökség része), a híres Árkádok, medvepark. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk, ahol 2 éjszakát töltünk a gyönyörű svájci hegyek között.
3. nap: Svájci csokoládét kóstolunk! 88. Genfi autókiállítás és MontreuxKorai reggelit követően az autó kiállítások tavaszi fellegvárába, Genfbe igyekszünk autóbusszal. Genf előtt látogatást teszünk egy híres svájci csokoládégyárban kóstolóval, vásárlási lehetőséggel (belépőjegy), hogy a napunkat megédesítsük! A mai napunk nagy részét az autógyártók újdonságainak szenteljük (belépőjegy egyénileg). A napot a kiállítás területén töltjük szebbnél-szebb autócsodák között. A késő délutáni órákban Montreaux-be érkezve élvezzük tóparti sétányát, majd szálláshelyünkre térünk vissza.
4. nap: Gruyeres-Interlaken-Staubbach-vízesés - Luzern és a közlekedési múzeum!Reggelit követően ismét gasztronómiai élvezeteknek hódolunk! Gruyeresben megtekintjük a középkori városka hangulatos kastélyát (kívülről), majd ízes sajtkóstolón veszünk részt (felár ellenében)! Utunkat folytatva a Thuni-tó partján utazva a két tó partján fekvő Interlakenbe érkezünk, a Berni-Alpok leghíresebb gleccservidékére, ahol egy rövid megálló alkalmával feltekintve tiszta időben láthatjuk a Jungfrau csúcsát is. Lauterbrunnenben megtekintjük a Staubbach-vízesést. A „nagy hármas” Mönch, Eiger, Jungfrau fenséges magaslatai alatt, a hegy gyomrában zuhog a Trümmelbach-patak... Folytatjuk felfedezésünket Svájcban, így a Luzerni-tó partján létesült közlekedési múzeumban teszünk látogatást, ahol bepillantást nyerhetünk az autóipar valamint a vasúti közlekedés rejtelmeibe. Zürich környéki szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk.
5. nap: Zürich-Innsbruck-Budapest-SzegedKorai reggelit követően rövid sétát teszünk Zürich óvárosában, a Grossmünsterben, mely megőrizte ősi jellegét, ellentétben a modern városrészekben felhőkarcolókat, irodaházakat, elegáns butikokat és üzleteket találunk. Hazafelé indulunk az Innsbruck-Salzburg-Bécs útvonalon. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban, majd továbbutazás Szegedre.
x
Artablazat

Árak és felárak (1 főre)

Részvételi díj: 115.000 Ft    
1ágyas felár: 30.000 Ft
4x vacsora felár: 20.300 FtVálasztható biztosítások:
BBP: 2.750 Ft
Cl PLUS biztosítás*: 7.200 FtUtazás: autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***
Ellátás: 4x reggeliFakultatív programok (25 főtől)
Genf – autó kiállítás belépőjegy (helyszínen fizetendő) 11 CHF
Genf – svájci csokoládégyár  látogatás (helyszínen fizetendő) 25 CHF
Pilátus-csúcs felvonóval (helyszínen fizetendő) 58 CHFBelépők és jegyek tájékoztató árai: 30 CHF
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 EuroMinimális létszám: 35 fő.
Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét- Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 12.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 7.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás busszal, Közlekedés, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Fakultatív programok


A GPS koordináták nem elérhetőek