Dunakanyar gyöngyszemei: Visegrád, Esztergom, Szentendre

Dunakanyar gyöngyszemei: Visegrád, Esztergom, Szentendre, Magyarország, Észak-magyarország, Dunakanyar, 2018-04-28, Ellátás nélkül

Dunakanyar gyöngyszemei: Visegrád, Esztergom, Szentendre

Dunakanyar gyöngyszemei: Visegrád, Esztergom, Szentendre
Időpont:
2018-04-28 – 2018-04-28
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:243-235
8 900 Ft -tól ( | -0 %)

Dunakanyar gyöngyszemei: Visegrád, Esztergom, Szentendre

1 napos kiránduló program autóbuszos utazással, idegenvezetéssel

Időpontok: 2018.március 10, április 28.

Az autóbusszal Budapesten keresztül utazva utunk Visegrádra érkezik. A Dunakanyar szívében elterülő város korábban királyi székhely volt. A fellegvár megtekintése a célunk ahol a vártörténelmet élheti át az utazó IV.Béla király uralkodásának kezdetétől egészen Mátyás király uralkodásának végéig. A vár számos kiállítást tartogat: Mátyás-kori kőtár, Visegrádi királyi palota története, Királyi konyha, Corvin lakosztály…

Visegrádi látogatás után Esztergomba utazunk az autóbusszal, ahol megtekintjük a város legfontosabb és leghíresebb jelképét, a Várhegyen található Esztergomi Bazilikát mely az ország legnagyobb temploma is. A Bazilika megtekintése mellett lehetőség van a Kincstár és a Vármmúzeum látogatására is. A bátrabbaknak javasoljuk, lépcsőzzenek fel a Kupola kilátó és harangtoronyba, hisz remek kilátás tárul szemünk elé a magasban.

Esztergom után Duna kanyar túránk Szentendre városában végződik. Sétás városnézés során a város-központ felé a Főtérre érkezünk. A téren szerb és görög-telepesek iparosok házait láthatjuk, és megcsodálhatjuk a szerb-görög örökséget : a Blagovesztenszka ortodox templomot. A Görög utcán Duna part felé sétálva lehetőség nyílik Kovács Margit keramikusművész múzeumának megtekintésére. Duna korzón végigsétálva visszaérkezünk a belvárosi sétányra, melyen a Főtér középpontja felé vesszük az irányt a szerbek által állított ortodox kereszthez. Innen elkezdődik a szabadidő, mely során kézműves termékeket, művész tárgyakat lehet vásárolni, vagy ebédelni a Duna korzón sorakozó éttermek egyikében vagy a szűk kis utcácskákban egy kávé mellett is el lehet ütni az időt. Érdemes megnézni a „Szamos Marcipániát” is ahol a manufaktúra és a marcipán múzeum is a szemünk elé tárul.

Részvételi díj 8.900 Ft/fő

Az autóbusz Debrecenből indul hajnalban, útközben további csatlakozási lehetőségek Nyíregyháza, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest

Fontos tudnivaló: A program része az autóbuszos és sétás városnézés, valamint az idegenvezető tájékoztatása az út során látványosságokkal kapcsolatban: Visegrádi Vár, Esztergomi Bazilika, Szentendrei sétás városnézés.

Belépőjegyek a várba, templomba, múzeumokba külön fizetendőek.


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Dunakanyar gyöngyszemei: Visegrád, Esztergom, Szentendre | Dunakanyar | autóbusz | Időpont: 2018-04-28 – 2018-04-28 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az adatlap kitöltésével Ön egy kötelezettségtől mentes előzetes megrendelést küld, amelyben jelzi foglalási szándékát a kiválasztott útra. Ezek után az utazási iroda elvégzi a szükséges egyeztetéseket az útra vonatkozóan, majd fölveszi Önnel a kapcsolat, és további információkat nyújt a foglalás véglegesítésének menetéről.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Miskolc Travel 2000 Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Árak és kedvezményekre vonatkozó információk

Az ár az irodánk visszaigazolása alapján tekinthető véglegesnek. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Igény esetén egy felnőtt egy gyermek esetében is van kedvezményre lehetőség. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szóló ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha más van feltüntetve, akkor ez nem helytálló.

A végleges árat, az egyéb járulékos költségeket, az illetéket is beleértve kérésükre megküldjük. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlóak szerint). A távozások és érkezések pontos időpontját a részvételi jegyen közöljük, a közlekedési cég előzetes információi alapján tájékoztatást adunk. Az indulás időpontját a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Ha a honlapunkon elkészít egy megrendelést, leellenőrizzük a szabad kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Amint mindent leellenőriztünk, értesítjük Önt, hogy ezek után megerősítheti a foglalását. Irodánk elküldi a személyes adatokkal kitöltött utazási szerződést, az általános szerződési feltételeket, és minden egyéb információt a fizetési feltételekről, és a további teendőkről. A közlekedési cégtől függően a menetrend változásának jogát fenntartjuk.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI