HOTEL GLADIOLA

HOTEL GLADIOLA, Bulgária, Varna, 2018-06-16, Reggeli
HOTEL GLADIOLA
Időpont:
2018-06-16 – 2018-06-23
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:59066363
8 367 Ft -tól ( | -0 %)
Fekvése
Aranyhomok központjában, a homokos tengerparttól mindössze 50 m-re fekvő szálloda.
Szobák
2 ágy (pótágyazható, max. 1 db), fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, SAT-TV, telefon, minihűtő, erkély.
Családi szobák
kétlégterese szoba maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek részére, egyéb felszereltsége megegyezik a szobák felszereltségével.
Ellátás
büféreggeli, térítés ellenében félpanzió vagy all inclusive ellátás kérhető.
Szolgáltatások
étterem, bár, medence gyermekrésszel, napozóterasz, medencebár, lift, pénzváltó, ajándékbolt, csomagszoba, térítés ellenében fitness, szauna, masszázs, WiFi, széf, szépségszalon, orvosi szolgálat, parkoló.
Felárak, díjak
Üdülőhelyi díj 2 év felett: 4 000 Ft/fő. Félpanziós ellátás felára: 18 900 Ft/fő/7 éj. All inclusive ellátás felára: 52 900 Ft/fő/7 éj.
Fantasztikus akció

7=6    06.17-ig és 09.07. után történő érkezés esetén
Előfoglalási kedvezmény
Fantasztikus akcióval NEM összevonható:
03.31-ig   15%
04.30-ig   10%
Turnusváltás
Igény szerint

BULGÁRIA * VÁRNA * ARANYHOMOK * HOTEL GLADIOLA/AKAZIA

AUTÓBUSZJÁRAT BULGÁRIÁBA
Kedvezmények

2 évig szolgáltatások nélkül ingyenes
2.ágyon 2-12 év között 50% (kivéve családi szoba)
3.ágyon 2-12 év között 100%, 12 év felett 20%
4.ágyon 2-12 év között 50%
1 felnőtt + 2 gyermek esetén 2-12 év között 50%

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: HOTEL GLADIOLA | Varna | egyéni | Időpont: 2018-06-16 – 2018-06-23 | Reggeli | Módosítás

Az adatlap kitöltésével Ön egy kötelezettségtől mentes előzetes megrendelést küld, amelyben jelzi foglalási szándékát a kiválasztott útra. Ezek után az utazási iroda elvégzi a szükséges egyeztetéseket az útra vonatkozóan, majd fölveszi Önnel a kapcsolat, és további információkat nyújt a foglalás véglegesítésének menetéről.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Miskolc Travel 2000 Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Árak és kedvezményekre vonatkozó információk

Az ár az irodánk visszaigazolása alapján tekinthető véglegesnek. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Igény esetén egy felnőtt egy gyermek esetében is van kedvezményre lehetőség. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szóló ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha más van feltüntetve, akkor ez nem helytálló.

A végleges árat, az egyéb járulékos költségeket, az illetéket is beleértve kérésükre megküldjük. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlóak szerint). A távozások és érkezések pontos időpontját a részvételi jegyen közöljük, a közlekedési cég előzetes információi alapján tájékoztatást adunk. Az indulás időpontját a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Ha a honlapunkon elkészít egy megrendelést, leellenőrizzük a szabad kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Amint mindent leellenőriztünk, értesítjük Önt, hogy ezek után megerősítheti a foglalását. Irodánk elküldi a személyes adatokkal kitöltött utazási szerződést, az általános szerződési feltételeket, és minden egyéb információt a fizetési feltételekről, és a további teendőkről. A közlekedési cégtől függően a menetrend változásának jogát fenntartjuk.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI