Isztria ékkövei és Postojna cseppkőbarlang 4 nap/3 éj

Isztria ékkövei és Postojna cseppkőbarlang 4 nap/3 éj, Horvátország, Isztria, Pula, 2018-05-18, Reggeli

Isztria ékkövei és Postojna cseppkőbarlang 4 nap/3 éj starstarstar

Isztria ékkövei és Postojna cseppkőbarlang 4 nap/3 éj
Időpont:
2018-05-18 – 2018-05-21
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap / 3 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:55570507
48 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Rövid ismertető

Ismeri már az Isztriát? Jöjjön el akkor is, mert utunk során új élményekkel gazdagodhat!
Ellátogatunk az Isztria ékköveihez: Pula, Porec, Rovinj! Megkóstoljuk a helyi sonkát és bort! Fürödhet a medulini homokos strandon vagy éppen a Duga Uvala-i kavicsos és sziklás partokon. Hajókázhat  vadregényes öbleiben, lovagolhat a tenger mellett!!
A végén mindezt megkoronázzunk a Postojnai cseppkőbarlang látogatással!! Valóban változatos program, minden korosztály számára!! Tartson velünk!!
Utazás
légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
Szállás
Pulától 35 km-re, Duga Uvala Resort 3* (2-3 ágy, fürdőszoba, klíma, TV, ingyenes WiFi, lodzsa).
Ellátás (krt)
3 reggeli (svédasztalos), igény szerint svédasztalos vacsora itallal.
Fel- és leszállási lehetőség

Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Május 18-21.  és Augusztus 17-20. 
Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza): 
Nyiregyháza, Deberecen, Miskolc: 8.990 
Gyöngyös, Eger: 7 590


Időpontok

Május 18-21. PÜNKÖSD!!
Július 16-19.
Augusztus 17-20. HOSSZÚ HÉTVÉGE!!

Program
1. nap: Pula
Indulás reggel 6 órakor. Délután megállunk  Pula városában. Városnézés alatt megismerjük ezt a pompás a nagyvárost, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző római Colosseum másolata (Arena, Arany kapu stb.). Felejthetetlen élményekkel telve utazunk tovább a szálláshelyre. Szállás elfoglalása.

2. nap: Strandolás, pihenés vagy fakultatív kirándulás: Porec, Rovinj, sonka és borkóstoló
Ezen a napon eldöntheti, hogy a szállodában tölti-e az egész napot pihenéssel, strandolással, vagy inkább megismeri a csodás Isztriát és részt vesz az egész napos fakultatív kirándulásunkon. Reggeli után irány Porec, ahol a helyi idegenvezető segítségével megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, ahol minden uralkodó nyomott hagyott az építészetben, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. Szabadidő alatt, mindenki kedve szerint  megnézheti a Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikokkal. Az Isztria belseje felé utazva, a buszunkról megpillantjuk a fenséges Lim fjordot, majd egy jellegzetes konobában (horvát boros pince) megkóstoljuk az isztriai prsutot (sonka) és bort. Felfrissülve irány  Rovinj óvárosa, ahol megismerjük a városka szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi a város ősi titkait. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorázni a szálláshelyre.
Részvételi díj: 35 EUR/fő.

3. nap Medulin, Pula "by night", pihenés vagy hajókirándulás, lovaglás
A mai nap is izgalmas program lehetőségeket nyújt: Délelőtt részt vehet egy fakultatív hajókiránduláson, amely alkalmával megismerkedhet a környező csodás öblökkel,  fürödhetünk a kristálytiszta Adriában. Részvételi díj: 25 EUR/ felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évig. 
Délutáni órákban és este ajándék kirándulások Medulinba és Pulába. Délután ellátogathatunk  Medulinba mindenki  sétálhat vagy fürödhet a kis település homokos strandján.  Majd szállodai vacsora után búcsúestként bemehetünk a csodás Pula városába, ahol mindenki maga fedezheti fel ismét a várost.
Akinek kedve van, részt vehet egy különleges fakultatív lovagláson egy szomszédos faluban. Kezdők részére: 1 órás tereplovaglás erdőben és szőlőskertek mellett, a tapasztalt lovasok 2,5 órás túrát is tehetnek,  mellyel akár a tengerpartig is eljuthatnak. Mindegyik túrát tapasztalt túravezetők irányítják. Részvételi díj lovaglásra: 1 órás túra: 20 EUR/fő; 2,5 órás túra: 35 EUR/fő.

4. nap Postojna cseppkőbarlang, Maribor 
Reggeli után elbúcsúzunk az Adriatól.  Hegyekre felkapaszkodva irány a szlovén határ, meg sem állunk a Postojnai cseppkőbarlangig.  A több, mint 20 km hosszú barlangrendszer csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. Délután megpihenünk a Dráva partján elterülő Mariborban, ahol rövid, frissítő sétát teszünk.  Ez Szlovénia második legnagyobb városa, mely 2012-ben megkapta az Európa Kulturális Fővárosa címet. Megismerkedhetünk a városka hangulatos utcáival, tereivel és impozáns hídjainak egyikéről fotózhatjuk a gyönyörű panorámát. Változatos és gazdag élményekkel teli irány Magyarország. Hazaérkezés az esti órákban.
Felárak és belépők

Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Üdülőhelyi díj 12 év felett:
 1 200 Ft/fő
3 vacsora (svédasztalos és itallal): 6 000 Ft/fő 

Kedvezmények:
- 2. ágyon 12 évig: 5 000 Ft/fő
3. ágyon 12 évig: 9 900 Ft/fő
3. ágyon 12 év felett: 2 000 Ft/fő

Fakultatív programok (min 25 fő esetén): 
Porec, Rovinj, sonka kostólóval: 35 EUR/fő 
Hajókirándulás: 25 EUR/fő 
Lovaglás 1 órás: 20 EUR/fő
Lovaglás 2,5 órás: 35 EUR/fő

Belépők a helyszínen:
kb. 40 EUR
Minimum létszám
35 fő.
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
A részvételi díj tartalmazza
autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza
baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.260 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, fakultatív programokat és a belépőket.

Választott utazás: Isztria ékkövei és Postojna cseppkőbarlang 4 nap/3 éj | Pula | autóbusz | Időpont: 2018-05-18 – 2018-05-21 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI