Karnevál Velencében

Karnevál Velencében, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-02-09, Ellátás nélkül

Karnevál Velencében

Karnevál Velencében
Időpont:
2018-02-09 – 2018-02-11
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:241-230
19 500 Ft -tól ( | -0 %)

Indulás Miskolcról a Búza téri OMV benzinkútról február 9-én, péntek este 21:00 órakor, útközben csatlakozás lehetséges! Szlovénián keresztül utazunk Észak-Olaszországba. Éjszaka az autóbuszon.

Reggel megérkezünk Punte Sabbione-ba. Onnan hajóval utazunk át (hajóindulás: kb. 09:30 órakor) először Murano, majd Burano szigetére. Murano az üvegkészítés hazája, bepillantást nyerünk a régi hagyománnyal bíró mesterség titkaiba. Burano élénkszínűre festett házai igazi mesebirodalomba varázsolnak el bennünket. A csipkekészítés nagy múltra tekint vissza a szigeten, az egyedi termékekből vásárolhatunk is.

Velencébe, a cölöpökre épült városba hajózunk tovább, ahol a következő programok várnak ránk: Szent Márk székesegyház, Doge palota, Campanile, Rialto híd, Sóhajok hídja stb.

Délután aztán szabad program keretében elvegyülünk a karneváli forgatagban. A város egyedi hangulata mindenkit magával ragad. Ilyenkor, a karneváli forgatag idején különleges, egyedi kosztüm, illetve álarc mögé rejtőzködik mindenki. Szól a harsány zene, táncra perdülnek a karneválozók, hamisítatlan bulihangulat uralkodik! A pizzériákban, hangulatos kávézókban, éttermekben finom olasz specialitásokat fogyaszthatunk.

Kb. 19:30 órakor hajóra szállunk, visszahajózunk Punte Sabbione-ba, s busszal indulunk hazafelé. Éjszaka az autóbuszon. Érkezés Miskolcra vasárnap, a reggeli/délelőtti órákban.

A hajójegy és a belépődíjak külön fizetendők: kb. 35 €/fő A teljes körű betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás díja: 1.100 Ft/fő.


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Karnevál Velencében | Velence | autóbusz | Időpont: 2018-02-09 – 2018-02-11 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az adatlap kitöltésével Ön egy kötelezettségtől mentes előzetes megrendelést küld, amelyben jelzi foglalási szándékát a kiválasztott útra. Ezek után az utazási iroda elvégzi a szükséges egyeztetéseket az útra vonatkozóan, majd fölveszi Önnel a kapcsolat, és további információkat nyújt a foglalás véglegesítésének menetéről.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Miskolc Travel 2000 Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Árak és kedvezményekre vonatkozó információk

Az ár az irodánk visszaigazolása alapján tekinthető véglegesnek. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Igény esetén egy felnőtt egy gyermek esetében is van kedvezményre lehetőség. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szóló ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha más van feltüntetve, akkor ez nem helytálló.

A végleges árat, az egyéb járulékos költségeket, az illetéket is beleértve kérésükre megküldjük. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlóak szerint). A távozások és érkezések pontos időpontját a részvételi jegyen közöljük, a közlekedési cég előzetes információi alapján tájékoztatást adunk. Az indulás időpontját a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Ha a honlapunkon elkészít egy megrendelést, leellenőrizzük a szabad kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Amint mindent leellenőriztünk, értesítjük Önt, hogy ezek után megerősítheti a foglalását. Irodánk elküldi a személyes adatokkal kitöltött utazási szerződést, az általános szerződési feltételeket, és minden egyéb információt a fizetési feltételekről, és a további teendőkről. A közlekedési cégtől függően a menetrend változásának jogát fenntartjuk.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI