Tihanyi levendulaszüret városnézéssel

Tihanyi levendulaszüret városnézéssel, Magyarország, Balaton, 2018-06-23, Ellátás nélkül

Tihanyi levendulaszüret városnézéssel

Tihanyi levendulaszüret városnézéssel
Időpont:
2018-06-23 – 2018-06-23
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:246-244
9 900 Ft -tól ( | -0 %)

1 napos „SZEDD MAGAD” kiránduló túraprogram autóbuszos utazással

Időpont: 2018. június 23.

Indulás reggeli órákban Debrecenből. Utunk célja a Balaton északi részén fekvő Tihanyi levendulás. A levendula fontos és kiemelt szerepet játszik Tihany életében, mai napig jeles hagyományai vannak a levendula termesztésének és feldolgozásának. Száraz virágként molyűző hatása, olajként pedig gyulladáscsökkentő, nyugtató hatása miatt a népi gyógyászatban, szappankészítésben és a napjainkban felerősödő természetgyógyászatban előszeretettel alkalmazzák. A június-július fordulóján virágzó levendulaültetvény különleges látnivaló a Balaton partján. Állítólag ilyenkor lepkevölggyé változik az egész tihanyi belső sziget, és megkezdődik a levendula szüret.”SZEDD MAGAD” mozgalom keretében mi is learatjuk a szemünknek kedves levendula szálakat. A levendula szedéséhez a helyszínen arató táskát kell vásárolni, a virágszedés csak ezt követően kezdődhet! A táska díján kívül a levendula szedésének nincs egyéb díja.

Levendulaszüretünk után meglátogatjuk a „Balaton koronáját” azaz a Tihanyi Bencés Apátságot. Közben a szerzetesi épület egyik legismertebb jelenségének az „Echonak” is utánajárunk, azaz kipróbáljuk a Tihanyi visszhangot. Utunk a Levendula Házba vezet tovább, ahol a levendulából készült szörpök, lekvárok, krémek, szappanok mellett megismerkedhetünk a Tihanyi-félsziget kialakulásának történetével is.

A Levendula ház után szabadidő következik, mely keretein belül saját magunk fedezhetjük fel Tihany rejtett látnivalóit még. Visszaindulás a délutáni órákban.

Fontos tudnivalók a levendula szedéshez:

! Arató táska vásárlása, kisebb méretű (22×17,8×8 cm) díja: 1.500 Ft/db, a nagyobb méretű (22x28x11 cm) díja: 2.500 Ft/db. Egy személy csak egy aratótáskát vásárolhat, a napi készlet erejéig, 9.00 órától 19.00 óráig. !

A levendulát kizárólag az előzetesen megvásárolt arató táskába szedheti, más tárolóeszköz (zacskó, táska, zsák, doboz, stb.) használata nem megengedett. ! A levendulát mindenki saját felelősségére, saját kézi eszközzel szedheti (olló, metszőolló).

Részvételi díj: 9.900 Ft/fő + (Tihanyi Apátság belépő 1200Ft/fő + Levendulaház belépő 1200Ft/fő)

Az autóbusz Debrecenből indul hajnalban, útközben további csatlakozási lehetőségek Nyíregyháza, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest

Az ár tartalmazza az utazást és az idegenvezető költségét.


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Tihanyi levendulaszüret városnézéssel | Balaton | autóbusz | Időpont: 2018-06-23 – 2018-06-23 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az adatlap kitöltésével Ön egy kötelezettségtől mentes előzetes megrendelést küld, amelyben jelzi foglalási szándékát a kiválasztott útra. Ezek után az utazási iroda elvégzi a szükséges egyeztetéseket az útra vonatkozóan, majd fölveszi Önnel a kapcsolat, és további információkat nyújt a foglalás véglegesítésének menetéről.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Miskolc Travel 2000 Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Árak és kedvezményekre vonatkozó információk

Az ár az irodánk visszaigazolása alapján tekinthető véglegesnek. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Igény esetén egy felnőtt egy gyermek esetében is van kedvezményre lehetőség. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szóló ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha más van feltüntetve, akkor ez nem helytálló.

A végleges árat, az egyéb járulékos költségeket, az illetéket is beleértve kérésükre megküldjük. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlóak szerint). A távozások és érkezések pontos időpontját a részvételi jegyen közöljük, a közlekedési cég előzetes információi alapján tájékoztatást adunk. Az indulás időpontját a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Ha a honlapunkon elkészít egy megrendelést, leellenőrizzük a szabad kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Amint mindent leellenőriztünk, értesítjük Önt, hogy ezek után megerősítheti a foglalását. Irodánk elküldi a személyes adatokkal kitöltött utazási szerződést, az általános szerződési feltételeket, és minden egyéb információt a fizetési feltételekről, és a további teendőkről. A közlekedési cégtől függően a menetrend változásának jogát fenntartjuk.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI