Velencei karnevál

Velencei karnevál, Olaszország, Veneto, Velence, 2018-02-02, Ellátás nélkül

Velencei karnevál

Velencei karnevál
Időpont:
2018-02-02 – 2018-02-04
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:239-227
19 900 Ft -tól ( | -0 %)

Élje át ÖN is a Velencei Karnevál forgatagát a két legeseménydúsabb alkalmak egyikén!

A program:

1. nap:

Indulás 17:00 Debrecen Tesco Áruház parkolójából. Csatlakozási lehetőségek: Nyíregyháza – Tiszaújváros – Miskolc – Mezőkövesd – Eger Gyöngyös – Hatvan – Budapest – Székesfehérvár – Siófok - Nagykanizsa. Folyamatos utazás, Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap:

10 óra körül érkezés a Punta Sabbionei buszparkolóba, ahonnan kishajóval (kb. €15) megyünk be a Szt. Márk térre. Délelőtt folyamán városnézés, az idegenvezető segítségével. A város nevezetességeinek megtekintése: Szt. Márk tér, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Szent Márk Székesegyház, Rialto. Délután lehetőség nyílik a város egyéni felfedezésére. Kb. 20:00 - 22: 00 órakor hazaindulás (megegyezés szerint), folyamatos utazás rövid pihenőkkel.

3. nap:

Érkezés Debrecenbe a kora délutáni órákban.

 

 

Mindez csupán, 19. 900 Ft/fő áron. Az ár tartalmazza az utazást és az idegenvezető költségét.

Nem tartalmazza a kishajó díját (15 EUR/fő) és a belépőket.

A belépők körülbelüli ára 40 €.

Fakultatív egyéb költség: Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítás 1. 650 Ft/fő.


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Velencei karnevál | Velence | autóbusz | Időpont: 2018-02-02 – 2018-02-04 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az adatlap kitöltésével Ön egy kötelezettségtől mentes előzetes megrendelést küld, amelyben jelzi foglalási szándékát a kiválasztott útra. Ezek után az utazási iroda elvégzi a szükséges egyeztetéseket az útra vonatkozóan, majd fölveszi Önnel a kapcsolat, és további információkat nyújt a foglalás véglegesítésének menetéről.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Miskolc Travel 2000 Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Árak és kedvezményekre vonatkozó információk

Az ár az irodánk visszaigazolása alapján tekinthető véglegesnek. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Igény esetén egy felnőtt egy gyermek esetében is van kedvezményre lehetőség. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szóló ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha más van feltüntetve, akkor ez nem helytálló.

A végleges árat, az egyéb járulékos költségeket, az illetéket is beleértve kérésükre megküldjük. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlóak szerint). A távozások és érkezések pontos időpontját a részvételi jegyen közöljük, a közlekedési cég előzetes információi alapján tájékoztatást adunk. Az indulás időpontját a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Ha a honlapunkon elkészít egy megrendelést, leellenőrizzük a szabad kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Amint mindent leellenőriztünk, értesítjük Önt, hogy ezek után megerősítheti a foglalását. Irodánk elküldi a személyes adatokkal kitöltött utazási szerződést, az általános szerződési feltételeket, és minden egyéb információt a fizetési feltételekről, és a további teendőkről. A közlekedési cégtől függően a menetrend változásának jogát fenntartjuk.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI