Vízesések földjén Una és Plitvice Nemzeti Park 3nap/2éj

Vízesések földjén Una és Plitvice Nemzeti Park 3nap/2éj, Bosznia-Hercegovina, 2018-04-28, Reggeli

Vízesések földjén Una és Plitvice Nemzeti Park 3nap/2éj starstarstar

Vízesések földjén Una és Plitvice Nemzeti Park 3nap/2éj
Időpont:
2018-04-28 – 2018-04-30
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58836559
39 900 Ft -tól ( | -0 %)
Felárak és belépők

Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Üdülőhelyi díj 12 év felett:
1 500 Ft/fő
2 vacsora: 4 000 Ft/fő
Egyágyas felár: 6 500 Ft/fő
Gyermekkedvezmény 14 évig: 3 000 Ft/fő

Belépők a helyszínen: 

- Una és Jajce belépők: kb. 25 EUR
- rafting igény szerint: 35 EUR/fő
- Plitvice: Április: 130 HRK/felnőtt ; Augusztus 250 HRK/felnőtt, gyermek 7-18 évig kb. 50% kedvezmény.
Minimum létszám
35 fő.
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
A részvételi díj tartalmazza
autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza
baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 1695 Ft/fő), útlemondási biztosítás díját (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, belépőket, valamint a felárakat.
Rövid ismertető

Tartson velünk ezen a hosszú hétvégén és járjunk be együtt a lenyügőző természeti szépségű, kevés ember által ismert boszniai Una Nemzeti Parkot, valamint  a híres Plitvicei Nemzeti Parkot. Varázslatos tájak és csodálatos kulturális látnivalók gazdagítják programunkat. Merészebbek még raftingolhatnak is!! Valóban egy mozgalmas hosszú hétvégére invitáljuk Önöket!
Utazás
légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
Szükséges útiokmány:
 érvényes kártyás személyigazolvány vagy útlevél.
Szállás
szálloda 3* Bihac (2-3 ágyas fürdőszobás szobák, telefon, TV, ingyenes WiFi)
Ellátás (krt)
2 svédasztalos reggeli, felár ellenében menüvacsora.
Fel- és leszállási lehetőség
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Április 28-30. 
Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza): 
Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc: 8.990,-
Gyöngyös, Eger: 7 590,-

Időpontok

2018.04.28-04.30. hosszú hétvége!!
2018.08.18-08.20. hosszú hétvége!!
Program

1. nap: Jajce, vízimalmok, Bihac
Indulás reggel 6 órakor. A kora délutáni órákban, érkezés Boszniába, Jajce-be, melynek 30 m-es vízesését és annak szépségét Csontváry is megfestette. Az idegenvezető megismertet bennünket a városka viharos múltjával és emlékeivel, melyek közül kiemelkedik a városfal alatti katakomba a XIII. századi templommal, majd felkeressük a Pliva tavon látható híres Jajce-i vízimalmokat, melyek Bosznia nemzeti műemlékei közé tartoznak.  Tovább haladva Bihac-ba érünk. Ismerkedünk a történelmi emlékekben gazdag városával, melyet még Zsigmond Király ajándékozott a Frangepán családnak. A városnézés alkalmával megtekintjük Kapetán várát, majd Európa egyetlen gótikus dzsámiját látogatjuk meg. Szállás elfoglalása és vacsora. 

2. nap: Una Nemzeti Park vízesései
Ezen a napon megismerkedünk a gyönyörűséges Una folyó vízeséseivel, több helyszínen. A legnagyobb vízesés Martin Brodnál található, 800 méteren, és néhol 54 méteres szintkülönbséggel zubog alá a víz.  Nem hagyjuk ki a gyönyörű Strbacki Buk vízesés rendszerét sem, ahol a folyó vize 24 méterről, több teraszon keresztül zuhan a mélybe. A  fából készített kis teraszok és utak segítik a vízesések megközelítését, hogy fotózhassunk és gyönyörködhessünk  ebben a lenyűgöző természeti csodában. Némely helyszín csak kis busszal megközelíthető, ezért rövid időre átszállunk helyi mikrobuszokra. A természet szépségén kívül néhány középkori vár maradványait is láthatjuk. Délelőtt, fakultatív program keretében, a merészebbek kipróbálhatják a raftingot is az Una folyón, helyi túravezetőkkel. Ha az időjárás is megengedi, piknikezünk a folyó partján, megkóstolva a bosnyák specialitásokat, melyet házigazdánk készít elő nekünk. 

3. nap Plitvice
Reggeli után rövid buszozással átérünk Horvátországba és elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető, csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra.  Élményekkel telve elindulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Egy kis ízelítő a programokról:
Una Nemzeti Park: ITT!
Plitvice Nemzeti Park: ITT!

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Vízesések földjén Una és Plitvice Nemzeti Park 3nap/2éj | Bosznia-Hercegovina | autóbusz | Időpont: 2018-04-28 – 2018-04-30 | Reggeli | Módosítás

Az adatlap kitöltésével Ön egy kötelezettségtől mentes előzetes megrendelést küld, amelyben jelzi foglalási szándékát a kiválasztott útra. Ezek után az utazási iroda elvégzi a szükséges egyeztetéseket az útra vonatkozóan, majd fölveszi Önnel a kapcsolat, és további információkat nyújt a foglalás véglegesítésének menetéről.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Miskolc Travel 2000 Kft. általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Árak és kedvezményekre vonatkozó információk

Az ár az irodánk visszaigazolása alapján tekinthető véglegesnek. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Igény esetén egy felnőtt egy gyermek esetében is van kedvezményre lehetőség. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szóló ár csak a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha más van feltüntetve, akkor ez nem helytálló.

A végleges árat, az egyéb járulékos költségeket, az illetéket is beleértve kérésükre megküldjük. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlóak szerint). A távozások és érkezések pontos időpontját a részvételi jegyen közöljük, a közlekedési cég előzetes információi alapján tájékoztatást adunk. Az indulás időpontját a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítják. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Ha a honlapunkon elkészít egy megrendelést, leellenőrizzük a szabad kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Amint mindent leellenőriztünk, értesítjük Önt, hogy ezek után megerősítheti a foglalását. Irodánk elküldi a személyes adatokkal kitöltött utazási szerződést, az általános szerződési feltételeket, és minden egyéb információt a fizetési feltételekről, és a további teendőkről. A közlekedési cégtől függően a menetrend változásának jogát fenntartjuk.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI